Adrian vann Schack 88:s augustibullet


I torsdags arrangerade Schack 88 sin tredje onlinetävling, augustibullet, med den korta betänketiden 1 minut per spelare och parti. Spelet pågick under 30 minuter och för att säkerställa ett lämpligt antal deltagare så inbjöds även några bulletvänner från övriga schacksverige. Vinnare blev ÖSS-spelaren Adrian Bohman Karlholm som med starka 38 poäng kom en hårsmån före tvåan Roger Magnusson, Malmö, också 38. På bronsplats kom Denis Puleshi, ÖSS, med sina 28 poäng. 4) CM Kim Nygren, Örebro 27 5) Peter Svensson, Schack 88, 26 6) Martin Silwer, Malmö, 24 7) Bo Wik, Schack 88, 24 8) René Schiller, Schack 88, 20 9) Jesper Rhodin, Schack 88, 16 och så vidare. 13 deltagare. René Schiller och Jesper Rhodin fick båda över 1800 i prestationsrating!
Resultat augustibullet:  https://lichess.org/tournament/GnTXTeNH                                                    Partiexempel: Roger Magnusson – Bo Wik:  https://lichess.org/jOG6OEoJ/black#0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *